מתכון מלית פרג טבעונית לעוגות פרג ואוזני המן​

את העובדה שגדלתי בין הסירים והסינרים של הסבתות שלי כבר סיפרתי לא פעם 😊 ואין דבר מרגש כמו טעמי ילדות. אוכל של סבתות תמיד מלווה בזיכרונות שמעלים חיוך ועושים כווץ בלב.

 על מנת לשמר את טעמי ילדותי מדי פעם אני לוקחת מתכון מבית סבתא ועושה לו את הגרסה הטבעונית והבריאה יותר שלי – וכמה כיף שזה מצליח!

 אז הפעם לכבוד החג הצבעוני של השנה, קבלו את המתכון למלית פרג מושלמת על בסיס המתכון של סבתא רבקה המדהימה שלי, בת ה-97. יש כבוד ❤️ 

מרכיבים:
🟣  125 גרם פרג טחון (טרי כמה שיותר!)
🟣  3/4 כוס חלב צמחי
🟣  1/2 כוס מייפל (אפשר להחליף בסוכר או כל ממתיק אחר לבחירתכם)
🟣  2 כפות שמן קוקוס
🟣  1 כף סילאן
🟣  3 כפות שקדים טחונים/קמח שקדים
🟣  כף גרידת לימון 

הוראות הכנה:
🌸 שמים את כל המרכיבים למעט השקדים וגרידת הלימון בסיר קטן ומבשלים תוך כדי ערבוב עד רתיחה עדינה.
🌸 סוגרים את האש ומוסיפים את השקדים וגרידת הלימון.
🌸 לערבב היטב ולמקרר להתייצבות של כחצי שעה 👩‍🍳

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *