קצת עלי...

אודות Mor&More
קינוחים טבעוניים בעבודת יד

את אהבתי למטבח גיליתי כבר בגיל צעיר.

זה היה בלתי נמנע כמי שגדלה במשפחה עם סבתות בשלניות שלא מהעולם הזה ושארוחות משפחתיות עמוסות שלל מאכלים מדהימים ויצירתיים היו חלק מהשגרה.

כשגדלתי הבנתי שהמטבח זה החדר האהוב עליי ביותר בבית, חדר המשחקים שלי, בו אני יכולה להביא את היצירתיות שלי לידי ביטוי.
במהלך השנים רציתי ללמוד יותר על העולם הקולינרי, להבין את סודותיו על מנת ליצור אוכל שיהווה חגיגה לכל החושים. סיימתי קורס קונדיטורים והעשרתי את ידיעותיי במגוון סדנאות וקורסי בישול לאורך השנים, כמובן תוך ביקורים תכופים בשלל מסעדות, אחד מבילויי המועדפים.

"לפני כתשע שנים בחרתי בטבעונות, זאת לאחר למעלה מעשור בו הייתי צמחונית".

התזונה הטבעונית פתחה בפני עולם חדש ומופלא של חומרי גלם, של טעמים חדשים ובעיקר המון מקום ליצירתיות. כמי שאוהבת אוכל טוב חשוב היה לי לא להתפשר על הטעמים וכך מצאתי את עצמי חוקרת את התזונה הטבעונית על סוגיה השונים, מנסה, בודקת, טועמת, "מטבענת" מתכונים וחוקרת באהבה והתפלאות את מה שהטבע מציע לנו ובעיקר מתחילה לאכול בריא יותר ולהרגיש נפלא עם זה!

את הקושי הגדול עם הטבעונות מצאתי בקינוחים. כקונדיטורית היה נדמה לי שללא מוצרי חלב וביצים – עולמי חרב עליי. שיהיה לי קשה מאוד לייצר קינוחים ראויים ללא פשרות על טעם ואיכות.
לקחתי זאת כמשימה – להצליח לייצר קינוחים טבעוניים שאהיה גאה בהם ולהוכיח לעולם שקינוחים טבעונים- בריאים ומזינים יכולים להיות טעימים מאוד, ללא שום הרגשה של החמצה או פספוס.

קינוחיי עשויים מחומרי גלם איכותיים והשלל הבריא שיש לטבע להציע לנו- אגוזים, שקדים, פירות, ממתיקים מהטבע, שמנים איכותיים ומזונות על. קינוחים שנותנים לגוף בדיוק מה שהוא זקוק לו.
קינוחיי אינם רק לטבעונים. אלא לכל מי שרוצה להמשיך להתפנק על מתוקים ויחד עם זאת לאכול בריא יותר, למי שנמנע מסוכרים מעובדים, לנמנעים מגלוטן ומוצרי חלב.
ולכל מי שרוצה לפתוח את הראש לתזונה טעימה, מגוונת, מזינה ומוסרית.

התפריט שלי בעיקרו מורכב מקינוחי רוא raw לצד אפיה בריאה, ללא מוצרים מן החי וברובו גם ללא גלוטן וסוכרים מעובדים.

אשמח להכין עבורך ולפגוש אותך באחת מהסדנאות שלי בהן אחלוק באהבה ובשפע את הידע שצברתי.