Mor&More

קינוחים טבעוניים - סדנאות טבעוניות

Mor&More הינו בית חם להכנת קינוחים טבעוניים בריאים ומגוונים והעברת סדנאות טבעוניות איכותיות

נעים מאוד, שמי מור, טבעונית, אמא, בת זוג, קונדיטורית. מתגוררת בקיבוץ גבעת השלושה שבמרכז הארץ, מחוברת לאדמה ומוקירה את השפע של הטבע.

שמחה שבחרתם לשוטט באתר שלי בו תוכלו למצוא את תפריט הקינוחים הטבעוניים, הגבינות הטבעוניות ושאר הדברים הטובים שאני מייצרת בעבודת יד. תפריט אשר נבנה על ידי בשנים האחרונות, שנים של חקירה ואהבת המטבח הטבעוני. התפריט עונתי ומגוון ומתחדש בכל פעם. כמו כן תמצאו באתר מידע על הסדנאות הטבעוניות שאני מעבירה – סדנאות קינוחים, סדנאות גבינות וסדנאות מיוחדות בהפתעה. ואם במקרה בא לכם להכין אחד ממטעמיי אתם מוזמנים לעיין במתכונים השונים שבאתר. שיטוט נעים.

תפריט Mor&More

סדנאות טבעוניות

מתכונים טבעוניים

קינוחים טבעוניים - סדנאות טבעוניות

לקוחות ממליצים על Mor&More

״הייתי אצל מור בסדנת קינוחים, בתור חובבת אפייה מתחילה יחסית נחשפתי לחומרים חדשים קלים לעבודה וקיבלתי מתכונים שהולכים איתי. מור לימדה אותנו להמיר מצרכים ולטבען מתכונים. ממליצה לכל מי שמתעניין במטבח ללכת לסדנה הזאת. מעבר לכלים קיבלנו הכל, היה מושקע, מסודר וטעים, כמה טעים!! תודה מור״
ליאור ישי טלמור
״מור מדהימה והקינוחים שלה טעימים בטירוף!! וממש לא רק לטבעוניים. אנחנו מזמינים ממנה קבוע! ממליצה בחום גם על הסדנאות.״
אביגיל בלאנק
״הקינוחים של מור מדהימים, בטעם המעודן והמיוחד בנראות המושקעת וכמובן השרות המצוין של מור, חוויתי גם סדנת קינוחים ,בקבוצה אינטימית , עם חומרי גלם משובחים בנדיבות, עם מתכונים שווים, ידע מטורף שמור משלבת תוך כדי הסדנה, ומשלוח מגוון וטעים הביתה, ממליצה בחום! (הפאי לימון שלה הכי טוב שטעמתי ...)״
ענת ברלין
״אין כמו הקינוחים של מור. כל קינוח -בול! בכל אחד מהם מרגישים את החומרים האיכותיים, המחשבה והתכנון והרבים שהיא מכניסה בהכנתם. ושלא אתחיל לדבר על כמה הם יפיפיים. אני מאוהבת!..״
אנה ברמלי
״הפאי לימון ובכלל הקינוחים של מור הם הפתרון המושלם והטעים!! לאירוח חברים במיוחד בימינו שיש שילוב של החברים הטבעונים, אלו שבאתגר ללא סוכר, ללא גלוטן.״
ליהי גולד
״מדהים וטעים גם למי שאינו טבעוני. מומלץ בחום״
דוד דואני

קצת עליי ועל הקינוחים והסדנאות שלי

את אהבתי למטבח גיליתי כבר בגיל צעיר.

זה היה בלתי נמנע כמי שגדלה במשפחה עם סבתות בשלניות שלא מהעולם הזה ושארוחות משפחתיות עמוסות שלל מאכלים מדהימים ויצירתיים היו חלק מהשגרה.

כשגדלתי הבנתי שהמטבח זה החדר האהוב עליי ביותר בבית, חדר המשחקים שלי, בו אני יכולה להביא את היצירתיות שלי לידי ביטוי.
במהלך השנים רציתי ללמוד יותר על העולם הקולינרי, להבין את סודותיו על מנת ליצור אוכל שיהווה חגיגה לכל החושים. סיימתי קורס קונדיטורים באסטלה והעשרתי את ידיעותיי במגוון סדנאות וקורסי בישול לאורך השנים, כמובן תוך ביקורים תכופים בשלל מסעדות, אחד מבילויי המועדפים. המשך קריאה אודות מור.

צרו קשר